welzijn-en-advies

Leven

Welzijn en advies

×

Leven

Neemt u nog wel eens de tijd om te kijken waar het met uw leven naartoe gaat. Waar wilt u heen, waar wilt u eindigen? En wat doet u in de tussentijd. Helaas komen de meeste mensen nauwelijks aan het beantwoorden van deze vraag toe. Geniet u nog? Wanneer heeft u voor het laatst een goed gesprek gehad met uw partner, uw beste vriend(in). Heeft u wel eens bepaald wat er écht belangrijk is in uw leven?

Levensdoelen zijn voor iedereen weer anders. Voor de ene is werk een levensvervulling, voor de andere het gezin, de partner, hobby, de vereniging of de club. Helaas… als u klachten krijgt, dan is het leven minder plezierig. Blokkades verzuren uw leven. Pijn remt u in de dingen die u wilt ondernemen.

Wellicht vraagt u zich af: als ik deze vragen heb, ben ik dan bij een fysiotherapeut aan het goede adres. Het antwoord is: als deze zaken invloed hebben op uw bewegen en uw dagelijks functioneren dan is het écht tijd om een afspraak met Angelo van Klink te maken.

Als hij tot de ontdekking komt dat zijn oplossingen en therapieën u niet zullen helpen, dan verwijst hij u door. Of behandelt hij u in combinatie met een andere deskundige.

Klik hier voor een afspraak

welzijn-en-advies-leven2

Veelgestelde vragen

Ontdek het antwoord op uw vragen.

Veelgestelde vragen