behandelingen-babytherapie-2

Babytherapie

Behandelingen

×
babytherapie

Babytherapie

Een bevalling kan een traumatische ervaring zijn voor moeder en kind. Voor de moeder omdat het pijnlijk is. Voor het baby’tje omdat de veilige en warme schuilplaats plotseling wordt verlaten.. Een bevalling is per definitie een pijnlijke, lichamelijke en emotionele gebeurtenis, waarbij er van alle kan gebeuren met moeder en kind. Voor moeder en kind is het fysiek zwaar. Denk maar eens aan een tangverlossing, een keizersnee, een hele snelle of juist hele trage bevalling… De fysieke onthechting van moeder en kind is abrupt en emotioneel. Als er sprake is geweest van een kritieke situatie kan dat invloed hebben op het gedrag van het kindje.
Door:

  • Huilen
  • Spugen
  • Onrust
  • Schrikken
  • Slapeloosheid

Dat zijn verschijnselen die ook voor de ouders een kwelling kunnen zijn. In de eerste plaats omdat de ouders niet weten wat ze er aan moeten doen. Een ander gevolg is een tekort aan (nacht)rust.

Angelo van Klink is gespecialiseerd in Babytherapie. Door middel van speciale technieken brengt hij balans in het jonge babylijfje en brengt hij het tot rust. De negatieve gevolgen verdwijnen en het baby’tje voelt zich zicht- en hoorbaar beter. De moeder en vader raken op hun gemak. De verbinding met het kindje wordt hersteld. Zo komt het goed.

Klik hier voor een afspraak