veelgestelde-vragen

Veelgestelde vragen

×
angelo-van-klink

Veelgestelde vragen

De fysiotherapeut die begrijpt dat uw lijf uw kostbaarste bezit is. In dit éne leven dat u heeft, is het essentieel om goed voor uw lijf te zorgen. Wellicht heeft u enkele vragen over hoe u in aanmerking komt voor een behandeling, of u zich zorgen maakt over de vergoeding van uw therapie. Angelo van Klink staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op het pad van herstel en welzijn.

veelgestelde-vragen2

Veelgestelde vragen

 

U hoeft tegenwoordig geen verwijzing meer te hebben van de huisarts of specialist om een afspraak te maken. Sinds 2006 is er de directe toegankelijkheid fysiotherapie waardoor u rechtstreeks een afspraak kunt maken.
In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij chronische klachten of na een operatie, kan het wel noodzakelijk zijn om een verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Vraag hiernaar als u twijfelt bij uw fysiotherapeut.

Uw behandeling wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft die fysiotherapie vergoed. Klik hier voor de tarieven.

Het aantal behandelingen hangt af van uw aanvullende verzekering en van uw klacht. Bij sommige klachten heeft u recht op meer behandelingen. Het aantal behandelingen hangt ook af van de doelen die samen opgesteld worden bij aanvang van de behandeling.

U dient tijdens de eerste behandeling een geldig identiteit- of rijbewijs mee te nemen. U dient tijdens elke behandeling een handdoek mee te brengen. Lees voor meer informatie ook ons huisregelement

U kunt voor alle (pijn)klachten en beperkingen van het bewegend lichaam terecht bij de fysiotherapeut. Dit kunnen klachten aan spieren, gewrichten, zenuwen of bindweefsel zijn.

In principe valt fysiotherapie niet onder de basisverzekering, met enkele uitzonderingen. Bij chronische fysiotherapie wordt de therapie vergoed uit de basisverzekering. Met uitzondering van de eerste 20 behandelingen.

In principe hoeft u geen eigen risico te betalen bij reguliere fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering.

Angelo van Klink  de Fysiotherapeut heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract, u kunt met elke verzekering bij ons terecht.

U kunt een afspraak maken, verplaatsen of annuleren via ons contactformulier op de website of bel 0654273864.
Indien u een afspraak annuleert laat dit dan ten minstens 24u van tevoren weten, anders kunnen wij de afspraak bij u in rekening brengen.

Voor meer informatie bekijk ons huisreglement

 

 

Klik hier voor een afspraak